basa JawaBesut

kyai krama/ngoko

  1. sêsêbutaning wong tuwa kang diurmati (guru ngèlmu, dhukun, pangulu lsp);
  2. sêsêbutaning pusaka (wêsi aji lsp);
  3. guru ngèlmu kabatinan;
  4. pc panyêluk marang Tyonghwa singkèk







Kata kunci/keywords: arti kyai, makna kyai, definisi kyai, tegese kyai, tegesipun kyai

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.