kuwadonan

basa JawaBesut

kuwadonan Aksara Jawa: ꦏꦸ (ku) (wa)ꦢꦺꦴ (do) (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kuwadonan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

badhong ki pawadonan.








Kata kunci/keywords: arti kuwadonan, makna kuwadonan, definisi kuwadonan, tegese kuwadonan, tegesipun kuwadonan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.