kuping

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

kuping ꦏꦸ (ku)ꦥꦶ (pi) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. talingan ki pirantining pancadriya kang dianggo ngrungokake;








Kata kunci/keywords: arti kuping, makna kuping, definisi kuping, tegese kuping, tegesipun kuping

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.