kubur(-an)

basa JawaBesut

kubur(-an) Aksara Jawa:

krama/ngoko

  1. pasarean ki pêndhêman mayit, jaratan;








Kata kunci/keywords: arti kubur(-an), makna kubur(-an), definisi kubur(-an), tegese kubur(-an), tegesipun kubur(-an)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.