basa JawaBesut

krun Aksara Jawa: ꦏ꧀ (k)ꦫꦸ (ru)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) (gambaran utawa pajangan, rêrênggan awujud) makutha.








Kata kunci/keywords: arti krun, makna krun, definisi krun, tegese krun, tegesipun krun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.