koprasi

basa JawaBesut

koprasi Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦥ꧀ (p) (ra)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) pakumpulan pirukunan dagang lsp.








Kata kunci/keywords: arti koprasi, makna koprasi, definisi koprasi, tegese koprasi, tegesipun koprasi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.