kondur

basa JawaBesut

kondur Aksara Jawa: ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)ꦢꦸ (du) (r)
Lingga:

  1. ki mulih.








Kata kunci/keywords: arti kondur, makna kondur, definisi kondur, tegese kondur, tegesipun kondur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.