komplot

basa JawaBesut

komplot (Wl) pc

  1. grombolaning wong sumêdya laku ala;
  2. mitra thing.







Kata kunci/keywords: arti komplot, makna komplot, definisi komplot, tegese komplot, tegesipun komplot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.