koklok

basa JawaBesut

koklok

  1. êngg ks mangan;
  2. pc bosok mlênyok (tmr. gudhig lsp).







Kata kunci/keywords: arti koklok, makna koklok, definisi koklok, tegese koklok, tegesipun koklok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.