basa JawaBesut

ke Aksara Jawa: ꦏꦺ (ke)
Lingga:

  1. êngg pc kowe.









Kata kunci/keywords: arti ke, makna ke, definisi ke, tegese ke, tegesipun ke
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.