katrapên

basa JawaBesut

katrapên Aksara Jawa: (ka)ꦠ꧀ (t) (ra)ꦥꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga: (katrap)

  1. ki pathèkên.








Kata kunci/keywords: arti katrapên, makna katrapên, definisi katrapên, tegese katrapên, tegesipun katrapên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.