kasar

basa JawaBesut

kasar Aksara Jawa: (ka) (sa) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ora alus (ent tmr. tata krama, têtêmbungan, wêwatakan lsp);








Kata kunci/keywords: arti kasar, makna kasar, definisi kasar, tegese kasar, tegesipun kasar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.