kasêmêkan

basa JawaBesut

kasêmêkan Aksara Jawa: (ka)ꦱꦼ ()ꦩꦼ () (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. ki kêmbên.








Kata kunci/keywords: arti kasêmêkan, makna kasêmêkan, definisi kasêmêkan, tegese kasêmêkan, tegesipun kasêmêkan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.