karsa

basa JawaBesut

karsa ki

  1. arêp;
  2. karêp
Kacocogna karo
  • kêrsa.







Kata kunci/keywords: arti karsa, makna karsa, definisi karsa, tegese karsa, tegesipun karsa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.