kanjar

basa JawaBesut

kanjar Aksara Jawa: (ka)ꦤ꧀ (n) (ja) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Prs) ak golok
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kanjar, makna kanjar, definisi kanjar, tegese kanjar, tegesipun kanjar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.