kanggo abang-abang lambe

basa JawaBesut

kanggo abang-abang lambe
Lingga: (lambe)

  1. krama/ngoko lathi ki pinggiraning cangkêm;
  2. kanggo lêlamisan







Kata kunci/keywords: arti kanggo abang-abang lambe, makna kanggo abang-abang lambe, definisi kanggo abang-abang lambe, tegese kanggo abang-abang lambe, tegesipun kanggo abang-abang lambe

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.