basa JawaBesut

kana Aksara Jawa: (ka) (na)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kana
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh panggonan kang adoh









Kata kunci/keywords: arti kana, makna kana, definisi kana, tegese kana, tegesipun kana
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.