kamurahan

basa JawaBesut

kamurahan Aksara Jawa: (ka)ꦩꦸ (mu) (ra) (ha)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kamurahan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

sih kawêlasan

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kamurahan, makna kamurahan, definisi kamurahan, tegese kamurahan, tegesipun kamurahan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.