basa JawaBesut

kamu Aksara Jawa: (ka)ꦩꦸ (mu)
Lingga:

  1. (Kw) kowe kabèh.








Kata kunci/keywords: arti kamu, makna kamu, definisi kamu, tegese kamu, tegesipun kamu

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.