kaluhuran dhawuh dalèm

basa JawaBesut

kaluhuran dhawuh dalèm Aksara Jawa: (ka)ꦭꦸ (lu)ꦲꦸ (hu) (ra)ꦤ꧀ (n) (_) (dha)ꦮꦸ (wu) (h) (_)
Lingga: (luhur)

  1. ki bênêr kandhamu.







Kata kunci/keywords: arti kaluhuran dhawuh dalèm, makna kaluhuran dhawuh dalèm, definisi kaluhuran dhawuh dalèm, tegese kaluhuran dhawuh dalèm, tegesipun kaluhuran dhawuh dalèm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.