kalimêngan

basa JawaBesut

kalimêngan

  1. br kêsaput ing pêpêtêng, kêpêtêngan;
  2. ki kêlalèn
Kacocogna karo
  • lali, limêng.







Kata kunci/keywords: arti kalimêngan, makna kalimêngan, definisi kalimêngan, tegese kalimêngan, tegesipun kalimêngan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.