kakang

basa JawaBesut

kakang krama/ngoko

raka ki

  1. sêdulur lanang kang kaprênah tuwa;
  2. ak bojo (laki);
  3. ent tunggal jinis nanging kang luwih gêdhe;







Kata kunci/keywords: arti kakang, makna kakang, definisi kakang, tegese kakang, tegesipun kakang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.