kagungan

basa JawaBesut

kagungan Aksara Jawa: (ka)ꦒꦸ (gu) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. ki duwe, duwèk.








Kata kunci/keywords: arti kagungan, makna kagungan, definisi kagungan, tegese kagungan, tegesipun kagungan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.