kêthul

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

kêthul

  1. ora landhêp;
  2. ent kurang gathekan (tmr. pikiran).







Kata kunci/keywords: arti kêthul, makna kêthul, definisi kêthul, tegese kêthul, tegesipun kêthul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.