kêtèlèr

basa JawaBesut

kêtèlèr Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦠꦺ ()ꦭꦺ () (r)
Lingga:

  1. ks kêsangkut ing prakaraning liyan
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kêtèlèr, makna kêtèlèr, definisi kêtèlèr, tegese kêtèlèr, tegesipun kêtèlèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.