kêdhung

basa JawaBesut

kêdhung krama/ngoko

  1. ulêkaning kali kang jêro;
  2. ent papan kang dadi asal utawa paklumpukan.







Kata kunci/keywords: arti kêdhung, makna kêdhung, definisi kêdhung, tegese kêdhung, tegesipun kêdhung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.