kêcocotan

basa JawaBesut

kêcocotan Aksara Jawa: ꦏꦼ ()ꦕꦺꦴ (co)ꦕꦺꦴ (co) (ta)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. ks kakehan omong
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kêcocotan, makna kêcocotan, definisi kêcocotan, tegese kêcocotan, tegesipun kêcocotan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.