kèwèk

basa JawaBesut

kèwèk Aksara Jawa: ꦏꦺ ()ꦮꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. êngg ks kênès, kêmayu.








Kata kunci/keywords: arti kèwèk, makna kèwèk, definisi kèwèk, tegese kèwèk, tegesipun kèwèk

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.