kèngsêr

basa JawaBesut

kèngsêr krama/ngoko

  1. owah mingsêr;
  2. kêsliyo;
  3. ki kêplayu.







Kata kunci/keywords: arti kèngsêr, makna kèngsêr, definisi kèngsêr, tegese kèngsêr, tegesipun kèngsêr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.