kèndhèkên

basa JawaBesut

kèndhèkên Aksara Jawa: ꦏꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦝꦺ (dhè)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kèndhèkên
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

èndhèk bangêt

Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti kèndhèkên, makna kèndhèkên, definisi kèndhèkên, tegese kèndhèkên, tegesipun kèndhèkên

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.