basa JawaBesut

jis Aksara Jawa: ꦗꦶ (ji)ꦱ꧀ (s)

  1. êngg pc wc najis (sabawane ngêmohi, nyêpèlèkake);








Kata kunci/keywords: arti jis, makna jis, definisi jis, tegese jis, tegesipun jis

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.