janglar

basa JawaBesut

janglar krama/ngoko

  1. bênthèt, rêngka;
  2. ent enggal pisah pamitrane.







Kata kunci/keywords: arti janglar, makna janglar, definisi janglar, tegese janglar, tegesipun janglar

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.