jangkah

basa JawaBesut

jangkah krama/ngoko

  1. antara tumapaking sikil;
  2. ent panjangka, pangarah;







Kata kunci/keywords: arti jangkah, makna jangkah, definisi jangkah, tegese jangkah, tegesipun jangkah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.