janggut

basa JawaBesut

janggut Aksara Jawa: (ja) (ng)ꦒꦸ (gu)ꦠ꧀ (t)

krama/ngoko

  1. kêthêkan ki peranganing rai sangisoring cangkêm;








Kata kunci/keywords: arti janggut, makna janggut, definisi janggut, tegese janggut, tegesipun janggut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.