jamur

basa JawaBesut

jamur krama/ngoko

  1. bangsaning têtuwuhan tanpa godhong uripe ngrusuhi barang liyane;
  2. ent êngg pamêtu sajabaning blanjane sing mêsthi







Kata kunci/keywords: arti jamur, makna jamur, definisi jamur, tegese jamur, tegesipun jamur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.