jampêng

basa JawaBesut

jampêng ks

  1. budhêg;
  2. ora cumêngkling tmr. dhuwit.







Kata kunci/keywords: arti jampêng, makna jampêng, definisi jampêng, tegese jampêng, tegesipun jampêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.