jênêng-tuwa

basa JawaBesut

jênêng-tuwa Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦤꦼ () (ng)ꦠꦸ (tu) (wa)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jênêng-tuwa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

asma sêpuh ki jênêng sawise rabi (omah-omah).








Kata kunci/keywords: arti jênêng-tuwa, makna jênêng-tuwa, definisi jênêng-tuwa, tegese jênêng-tuwa, tegesipun jênêng-tuwa

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.