jêmparing

basa JawaBesut

jêmparing Aksara Jawa: ꦗꦼ ()ꦩ꧀ (m) (pa)ꦫꦶ (ri) (ng)

  1. ki panah.








Kata kunci/keywords: arti jêmparing, makna jêmparing, definisi jêmparing, tegese jêmparing, tegesipun jêmparing

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.