injit

basa JawaBesut

injit Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦚ꧀ (ny)ꦗꦶ (ji)ꦠ꧀ (t)
Lingga:

  1. êngg pc bisa.








Kata kunci/keywords: arti injit, makna injit, definisi injit, tegese injit, tegesipun injit

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.