imbon

basa JawaBesut

imbon Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. wowohan (ent prakara lsp) kang diimbu.








Kata kunci/keywords: arti imbon, makna imbon, definisi imbon, tegese imbon, tegesipun imbon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.