Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

iki ꦲꦶ (hi)ꦏꦶ (ki)
Lingga:

  1. panuduh mratelakake barang kang cêdhak karo kang gunêman.








Kata kunci/keywords: arti iki, makna iki, definisi iki, tegese iki, tegesipun iki

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.