basa JawaBesut

ika Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ka)
Lingga:

  1. (Kw) êngg
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ika
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

punika

krama
Krama ika
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

panuduh marang barang kang adoh saka kang gunêman;








Kata kunci/keywords: arti ika, makna ika, definisi ika, tegese ika, tegesipun ika

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.