Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

ijo ꦲꦶ (hi)ꦗꦺꦴ (jo)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ijo
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

warna kaya dene warnaning godhong;








Kata kunci/keywords: arti ijo, makna ijo, definisi ijo, tegese ijo, tegesipun ijo

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.