graongan

basa JawaBesut

graongan
Lingga: (graong)
êngg

  1. mbaung tmr. asu;
  2. ks nêmbang, ura-ura.







Kata kunci/keywords: arti graongan, makna graongan, definisi graongan, tegese graongan, tegesipun graongan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.