gramopun

basa JawaBesut

gramopun Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra)ꦩꦺꦴ (mo)ꦥꦸ (pu)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. (Wl) somprèt muni dhewe.








Kata kunci/keywords: arti gramopun, makna gramopun, definisi gramopun, tegese gramopun, tegesipun gramopun

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.