graham

basa JawaBesut

graham Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g) (ra) (ha)ꦩ꧀ (m)

  1. êngg ki bam.








Kata kunci/keywords: arti graham, makna graham, definisi graham, tegese graham, tegesipun graham

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.