gopok

basa JawaBesut

gopok krama/ngoko

  1. akèh campurane tmr. mas lsp;
  2. kasar tmr. sêrating kayu;
  3. êngg ringkih tmr. pawakan;
  4. ks bodho
Kacocogna karo
  • gapuk.







Kata kunci/keywords: arti gopok, makna gopok, definisi gopok, tegese gopok, tegesipun gopok

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.