godag

basa JawaBesut

godag Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go) (da)ꦒ꧀ (g)

  1. ora godag êngg ks ora bisa.








Kata kunci/keywords: arti godag, makna godag, definisi godag, tegese godag, tegesipun godag

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.