globê

basa JawaBesut

globê Aksara Jawa: ꦒ꧀ (g)ꦭꦺꦴ (lo)ꦧꦼ ()

krama/ngoko

  1. (Wl) pêpêthan jagat.








Kata kunci/keywords: arti globê, makna globê, definisi globê, tegese globê, tegesipun globê

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.