ginda

basa JawaBesut

ginda Aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦤ꧀ (n) (da)

  1. ki dadah;








Kata kunci/keywords: arti ginda, makna ginda, definisi ginda, tegese ginda, tegesipun ginda

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.